Vista ielikta ananāsu sulā
Izmaiņu nav.
Vista ielikta ananāsu sulā
Izmaiņu nav.
Uzturs
Hurom ir visefektīvākais veids uzņemt uzturvielas no augļiem un dārzeņiem.
Cilvēku veselība mūsdienās
Trūcīgi ēšanas paradumi, vides piesārņojums un mūsdienu dzīvesveida stress ir tikai daži iemesli, kāpēc daudziem cilvēkiem ir pārāk daudz organismā uzkrāts “aktīvais skābeklis”. Tas iznīcina dzīvās šūnas, deformē DNS un var pakļaut cilvēkus dažādām bīstamām saslimšanām, t.sk. vēzim un diabētam.
Priekšnosacījums veselības kultūrai
Hurom sulās ir bagātīgs daudzums ar dabiskiem vitamīniem, minerāliem un enzīmiem. Šīs uzturvielas veicina ādas veselību, diētu un vienlaikus aizsargā veselību tiem cilvēkiem, kas pakļauti novecošanas slimībām dēļ mūsdienīga dzīvesstila.
Augļu un dārzeņu sulas:
labāka uzsūkšanās, labākas uzturvielas!
Hurom sula ir visefektīvākā metode izdzert augļus un dārzeņus, vienlaikus saglabājot to pilnu garšu un uzturvērtību.
Dārzeņi, augļi 790g
Glāze Hurom sulas
Izdzerot glāzi / apēdot veselu
4x lielāka
uzsūkšanās
Vitamīni
Diētiskā
šķiedra
Fito-
ķīmija
Minerāli
Enzīmi
Antioksidācija:
izvadīt kaitīgo aktīvo skābekli no mūsu ķermeņa
Augļi un dārzeņi ir fantastisks avots antioksidējošām uzturvielām t.sk. vitamīniem, minerāliem, diētiskajai šķiedrai, fitoķīmijai un enzīmiem.
Glāze dienā ar Hurom
Lai nodrošinātu ikdienas antioksidantu devu, ir rekomendējams apēst 790 gramus svaigus augļus un dārzeņus, taču modernais dzīvesstils un diēta to praktiski padara neiespējamu. Hurom tehnoloģijas mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atgūt savu veselību ar kaut ko tik vienkāršu, kā ar glāzi svaigas sulas.
* Korejas uztura savienība, 2013. gads (The Korean Nutritrion Society, 2013)
Izdzerot augļu un dārzeņu sulu organisms tiek nodrošināts ar lielāku piecu galveno uzturvielu devu, kam ir tik būtiska nepieciešamība cilvēku diētās. Papildus tam, dzerot dažādas sajauktas sulas, tiek nodrošināta labi līdzsvarota diēta, ļaujot vitamīniem, minerāliem un bioloģiski aktīvām substancēm uzsūkties līdz pat četras reizes labāk, jo no sulas ir atdalīta nešķīstošā un nesagremojamā diētiskā šķiedra.
* Seungs-Šī Hams, 2013. gads. Pretvēža ietekme no zaļajām sulām. Uztura industrija un uzturvielas (Seung-Shi Ham, 2003. Anticancer Effects of Green Juicer. Food Industry and Nutrition)
Ilgdzīvošanas noslēpums:
dzīvie enzīmi augļos un dārzeņos
Enzīmu daudzums
Pusaudži
20-40 g vecumā
40-60 g vecumā
60-80 g vecumā
Enzīmi ir gara mūža noslēpums.
Doktors Edvards Hovels (Edward Howell), kas ir pasaulē atzīts eksperts enzīmu uzturvielu zinātnē, ir teicis, ka cilvēka dzīves ilgumu nosaka enzīmu daudzums viņa organismā. Taču enzīmu daudzums, ko cilvēka organisms pats spēj saražot ir ierobežots. Tamdēļ tos saglabājot organizmā un uzņemot tos no ārpuses ar uzturu ir vitāli svarīgi, lai nodzīvotu garu un veselīgu mūžu.
* Enzīmu daudzums samazinās līdz ar vecumu.
Hurom laboratorija
Hurom pārtikas uztura laboratorija, 2013. gada janvāris.
Veikala sula
Hurom sula
Vista, kas ielikta Hurom ananāsu sulā izšķīda pateicoties ārkārtīgi lielam enzīmu daudzumam; no otras puses, vistai, kas bija ielikta veikalā iegādātā ananāsu sulā, nekādas izmaiņas nenotika. Šis eksperiments parāda, ka veikala sulā pilnībā pietrūkst jebkāda enzīmu uzturvērtība, salīdzinot ar enzīmu pārbagātību un uzturvērtību Hurom sulā.
Pēc 1 stundas
Vista, kas ielikta veikala sulā neparāda nekādas izmaiņas, kamēr vista Hurom sulā izskatās jau viegli izšķīdusi.
Pēc 12 stundām
Vista veikala sulā vēl joprojām ir bez nekādām izmaiņām.
Vista Hurom sulā ir pilnībā izšķīdusi.
Ananāss ir viens no vislabāk pazīstamiem augļiem, kas ir bagātīgs ar proteolītisko enzīmu (bromelēns). Mēs salīdzinājām ananāsu sulu, kas izspiesta ar Hurom sulu spiedi pret veikalā iegādātu ananāsu sulu, lai konstatētu, kurā ir vairāk enzīmu, un kurai ir lielāka spēja izšķīdināt vistas gaļas gabalu.
Hurom – kopš 1974. gada (c) 2013 Hurom Group Corporation. Visas tiesības aizsargātas.